Hva er konservatisme

Hva er konservatisme - Torbjørn Røe Isaksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Røe Isaksen
DIMENSJON
7,9 MB
FILNAVN
Hva er konservatisme.pdf
ISBN
3284053277407

BESKRIVELSE

Både Donald Trump og Erna Solberg kaller seg konservative. Hva i all verden er det som forener dem? Hva er konservatisme?Konservatismen er mer aktuell enn på lenge. En rekke ulike krefter som kaller seg konservative, blir stadig mer fremtredende. Men konservatismen er aktuell også fordi vår samtids store, rotete problemstillinger kan forstås bedre ved hjelp av konservative innsikter og begreper, hevder Torbjørn Røe Isaksen.Enten du ser på konservatisme som en løsning på eller årsak til verdens problemer, er det viktig å gjøre seg kjent med dens tankesett. Denne boken gir en interessant introduksjon til en politisk idéretning med store indre spenninger. Forfatteren formidler også hva han mener er den gode konservatismen som bør forme politikken.

Gå til vår kursportal: - eStuder.no for å lære hva du vil, når du vil, hvor du ... eStudie.no ble etablert i 2001 og er idag Norges ledende e-læringsportal innen merkantile fag på høyskole og ... Hva er egentlig konservatisme? Konservativ tenkning er i ferd med å få en renessanse i Europa.

Han mente at varene får rett pris når de tilpasser seg folks syn på hva varen er verdt, og hvor mange som er interessert i å kjøpe den. Sosialisme (fra latin socius - følgesvenn, kamerat) er en politisk ideologi som ønsker at produksjonsmidlene er eid av et fellesskap, enten gjennom det offentlige, staten eller samvirker (eller en kombinasjon av disse). Tilhengere av sosialismen ser økt offentlig og/eller demokratisk engasjement i samfunnet som et virkemiddel til å oppnå hva de ser på som rettferdighet og positiv ... Hvordan samfunnets verdier fordeles blant dets medlemmer er som regel avhengig av hvilket politisk grunnsyn de som sitter på makten har.

RELATERTE BØKER