Klokhet om vold og overgrep

Klokhet om vold og overgrep - Marit Sanner, Fredrik Proff, Anika Proff | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Sanner, Fredrik Proff, Anika Proff
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
Klokhet om vold og overgrep.pdf
ISBN
4910394091112

BESKRIVELSE

Klokhet om vold og overgrep av ungdommer som har opplevd det, skrevet sammen med anerkjente fagpersoner.Sentralt i boka er hvordan barnet kan følges opp på en trygg måte, og hvordan det de forteller, kan beskyttes. 300 barn og unge som har opplevd vold og overgrep i nære relasjoner, deler sine erfaringer og gir råd til god praksis. De har med seg fagfolk fra barnehage, skole, barnevern, helsetjenester og politi som alle bidrar med sin kunnskap.Hvordan kan barnehage, skole, barnevern og helsetjenester oppleves trygge for barn?Hvordan kan voksne snakke med barn når de er bekymret for vold og overgrep? Hvordan må voksne være når et barn har fortalt om vold eller overgrep?Hva kan de voksne gjøre etter at barnet har fortalt?Hvordan kan voksne tenke om flytting og om å anmelde?Sentralt i boka er hvordan barnet kan følges opp på en trygg måte, og hvordan det de forteller, kan beskyttes. Boka er for studenter som utdanner seg til å arbeide med barn og unge, for barnehagelærere, lærere, sykepleiere, helsesøstre, tannleger, psykologer, barnevernspedagoger og sosionomer.Den er også nyttig for politikere, byråkrater og andre som vil forstå og bidra til å forebygge vold i nære relasjoner.

/ Statistikk Et nettkurs for deg som jobber i barnehage og skole Dette kurset skal gi deg mer kunnskap om hvordan vold og seksuelle overgrep mot barn kan avdekkes i din barnehage eller skole, og det vil gi deg kunnskap om hva du må gjøre når det avdekkes. helsekompetanse.no Kjøp Klokhet om vold og overgrep fra Bokklubber Klokhet om vold og overgrep av ungdommer som har opplevd det, skrevet sammen med anerkjente fagpersoner.

Ungdoms erfaringer med vold og overgrep i oppveksten: En nasjonal undersøkelse av ungdom i alderen 12 til 16 år. Oslo: Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress. Hvor mange barn opplever vold og seksuelle overgrep? Vold og overgrep mot barn skjer oftere og nærmere enn vi tror.

RELATERTE BØKER