Matematikk

Matematikk - Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus
DIMENSJON
10,84 MB
FILNAVN
Matematikk.pdf
ISBN
8097187629091

BESKRIVELSE

Matematikk 5-7 er et læreverk som baserer seg på Vygotskys syn på læring og Zankovs undervisningsmodell. Det er en fortsettelse av læreverket Matematikk 1-4. Matematikk 6 er et gjennomarbeidet læreverk som legger stor vekt på observasjon, analyse og logisk tenkning. Her finner man både oppgaver som egner seg for samarbeid og oppgaver som egner seg for individuelt arbeid. Verket gir gode muligheter for å skape en livlig dialog i klasserommet og for å gjennomføre en tilpasset undervisning som er spennende og lærerik for alle. Et av de viktigste målene er at elevene skal lære å lære.

trinn Matematikk Medio A, Gyldendals arbeidshefter. Heftene har oppgaver der elevene trener i de grunnleggende regneferdighetene.

Her får du et verktøy for å friske opp i og utvikle dine ferdigheter i matematikk enten du er elev, foresatt, lærerstudent eller lærer. Læreverk matematikk 8-10 Les mer. Grip 3 Matematikk Elevbok, d-bok (BM) Kompetansemålene etter 8.-10 trinn.

RELATERTE BØKER