Og

Og - Veronica Salinas | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Veronica Salinas
DIMENSJON
7,12 MB
FILNAVN
Og.pdf
ISBN
2915823953566

BESKRIVELSE

Jeg-personen i denne romanen går gjennom en identitetskrise. Hun er ny i Norge. Hverdagen er preget av rutinearbeid og språkkurs. Savnet etter hjemlandet Argentina er stort, men det er umulig for henne å reise tilbake.OG er en enkel og samtidig kompleks roman om identitet og språk. En roman med et annerledes, sårt, friskt og ofte humoristisk blikk på Norge og menneskene som lever her. Og en roman om landet man har måttet reise fra.

Forskrift om endring i utlendingsforskriften (oppholdstillatelse til ofre for menneskehandel som avgir forklaring i straffesak) ⏲5. juni Norges mest komplette oversikt over linjær-TV og strømmetjenester.

70 prosent av befolkningen mener det er viktig at vi opprettholder olje- og gassindustrien i Norge; Flere oljefakta finner du her. Kommunale helse- og omsorgsinstitusjoner må ha rutiner for praktisk gjennomføring av besøk under covid-19-epidemien, slik at besøket gjennomføres i tråd med nasjonale smittevernfaglige råd. Anbefaling.

RELATERTE BØKER