Til faste tider

Til faste tider - Margie Orford | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margie Orford
DIMENSJON
5,13 MB
FILNAVN
Til faste tider.pdf
ISBN
6422021301978

BESKRIVELSE

Da en vakker ung kvinne blir funnet myrdet på Cape Town's strandpromenade, trekkes journalist og etterforsker Clare Hart inn i nettet til en brutal seriemorder. Clare tvinges etter hvert til å konfronteres med voldtekten av sin egen tvillingsøster - og de brutale gjengene som står bak kriminalitet i Cape Town. Står hennes undersøkelser omkring menneskesmugling i forbindelse med mordene, eller leker morderen bare en syk lek med henne?

Periodisk faste kalles også 16:8-dietten, intermittent fasting eller 8-timers-dietten. Metoden er enkel.

Fasten skjer på ulike måter, men vanligvis avstår man fra mat og eventuelt drikke fra soloppgang til solnedgang. Fasten har ulik lengde, innhold og ritualer. Kjøp Til faste tider fra Bokklubber Når en vakker ung kvinne blir funnet myrdet på Cape Towns strandpromenade, trekkes journalist og etterforsker Clare Hart inn i nettet til en brutal seriemorder.

RELATERTE BØKER