Troens ord

Troens ord - Asbjørn Nordgård | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Nordgård
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Troens ord.pdf
ISBN
5268282676132

BESKRIVELSE

Paulus bruker uttrykket «troens ord» om evangeliet. Det er evangeliet som kan skape troen i menneskehjertet, og det er evangeliet som kan holde troen ved like. Brevene i Det nye testamente utmynter evangeliet til menigheter og mennesker i vidt forskjellige situasjoner. De berører sentrale og tidløse begreper. I denne boken har Asbjørn Nordgård hentet fram temaer som både utfordrer og trøster, ord og avsnitt som har blitt til hjelp og glede for ham.

Vi vil ha et levende fellesskap, et hjem, en familie Se her for kalender. Del denne siden med andre! Troens Ord Sandefjord Dronningensgate 9 3211 Sandefjord.

408 Synes godt om. Frikirke i Danmark Non-denominational church in Denmark Påmelding til søndagsmøte - Menigheten Troens Ord Sarpsborg 21997 page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21997,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive Troens Ord Sandefjord Dronningensgate 9 3211 Sandefjord.

RELATERTE BØKER