Alene, sammen!

Alene, sammen! - Torill Knutsen-Øy | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Knutsen-Øy
DIMENSJON
6,11 MB
FILNAVN
Alene, sammen!.pdf
ISBN
1153117505396

BESKRIVELSE

Alene, Sammen skrevet av forfatter Torill Knutsen-Øy er en sterk, ærlig og levende fortelling om det å være pårørende over mange år, faktisk over 30 år. Glede og sorg som går hånd i hånd. Lykkelig gift, 1 barn har kommet til verden og så får livet en bråstopp. Mannen hennes fikk den alvorlige og sjeldne muskelsykdommen Dystrophia myotonica, bare 26 år gammel. Noen år senere får de vite at deres barn nr 2 som nå har kommet til verden også har samme diagnose. Nå blir Torill pårørende til 2 med diagnose og 1 frisk sønn. Hvor ble hun av bare som seg selv?Mannen dør bare 55 år gammel. Tilbake står Torill uten mann og med 2 barn som skal sørge over tapet av pappa. Boka handler ikke bare om hennes rolle som pårørende, men også om henne selv der hun i perioder opplever å miste grepet. Men også hennes pågangsmot, vilje til å se løsninger, kjærlighet til de rundt seg og i tillegg vil du også finne hennes refleksjoner over hvordan alt kan henge sammen.

Gjennom en samling litt sprikende, korte og essayistiske tekster, forsøker Peder Kjøs å finne sammenhengen mellom individets frihet og fellesskapets trygghet. Alene sammen er Charlotte Glaser Munchs tredje ungdomsroman. Debuten i 2001; Trylleslag, fikk mye oppmerksomhet, både fordi den tar opp en vanskelig tematikk (en sekstenårings bearbeiding av morens død) og fordi det var en litterært sett god fortelling.

Kjøs beskriver det som et statistisk fenomen, mens ensomhet er det emosjonelle. - Men å være alene kan også være en eksistensiell tilstand, og man kan være alene sammen med andre, ved å for eksempel ikke være mentalt til stede med de andre, men heller tenke på noe annet. Alene, sammen! Forfatter Torill Knutsen-Øy forteller sin sterke historie om å være pårørende i over 30 år.

RELATERTE BØKER