Anerkjennelse i praksis

Anerkjennelse i praksis - Lis Møller | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lis Møller
DIMENSJON
6,50 MB
FILNAVN
Anerkjennelse i praksis.pdf
ISBN
2927478292390

BESKRIVELSE

Vi har alle behov for å bli sett, hørt og anerkjent som de hele menneskene vi er. Men hva er egentlig anerkjennelse? Hva skal til for å skape gode, likeverdige og utviklingsstøttende relasjoner mellom mennesker? I denne boken trekker forfatteren inn forskjellige relasjonsorienterte metoder som er utviklet for å forbedre samspill, samt relasjonsorientert veiledning. Det teoretiske fundamentet baseres blant annet på forsker og psykolog Anne-Lise Schibbyes arbeid, og de mange poengene relateres til en rekke praksisfortellinger fra forskjellige pedagogiske sammenhenger. Boken gir inspirasjon og bidrar til å bygge bro mellom teoretisk kunnskap om mennesker og det konkrete arbeidet profesjonelle gjør i hverdagen.

De ulike kapitlene viser hvordan anerkjennelse, men også krenkelse trer frem i praksis og utgjør en del av den pedagogiske virksomheten. Denne andreutgaven er oppdatert i tråd med nyere forskning og litteratur innenfor tematikken. Få Anerkendelse i praksis af Lis Møller som bog på dansk - 9788750039341 - Bøger rummer alle sider af livet.

Vi har alle behov for å bli sett, hørt og anerkjent som de hele menneskene vi er. Men hva er egentlig anerkjennelse? Hva skal til for å skape gode, likeverdige og utviklingsstøttende relasjoner mellom mennesker? Pris: kr 379 De ulike behovene og stegene på pyramiden kan enkelt omgjøres til praksis, for eksempel: Det første behovet er lønn og godt arbeidsmiljø; Det andre er sikkerhet i jobb og gode vilkår; Det tredje er god atmosfære på arbeidsplassen og vennlig miljø; Det fjerde er en fet tittel og anerkjennelse av det du har fått til i bedriften Se og forstå andre mennesker.

RELATERTE BØKER