Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring - Christine Calvert, Pia Tryland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Calvert, Pia Tryland
DIMENSJON
9,66 MB
FILNAVN
Innholdsmarkedsføring.pdf
ISBN
4512301617888

BESKRIVELSE

Det handler om alt fra små bloggere til store banker som opptrer som mediehus. Det handler om alt fra å få gode søk på nettet når man leter etter noe, til å koble av med godt medieinnhold, og over til journalister som opplever konflikter der redaksjonen trekkes inn i kommersielle aktiviteter. Innholdsmarkedsføring handler om å lage innhold som skaper engasjement og bygger relasjoner.

Dette er en prosess som består av steg der markedsføringen (inkludert salget) ... Contenting selger tjenester innen webutvikling (nettsider), webdesign, design, grafisk design, innholdsmarkedsføring med mer. Vårt mest populære produkt er "Abonner på en markedsavdeling".

RELATERTE BØKER