Organisasjonsarbeid

Organisasjonsarbeid Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,45 MB
FILNAVN
Organisasjonsarbeid.pdf
ISBN
3917315264127

BESKRIVELSE

Boka gir ei innføring i hvordan man oppretter et lag eller en organisasjon. Den beskriver hvordan man lager en formålsparagraf, vedtekter, leder møter, velger styre, innkaller til og gjennomfører styremøter og årsmøter, foretar avstemninger, skriver protokoll, referat, brev og rapporter. Har oppgaver, ordforklaringer og register.

Hensikten er at de får et inkluderende, likeverdig og tilpasset pedagogisk tilbud. PP-tjenesten skal også hjelpe barnehager og skoler med å legge til rette for barn og elever med særskilte behov. Organisasjonsarbeid Aktivitetsbank Søk om midler Få råd fra fagfolk om hjerte- og karsykdommer Hjertelinjen har spesialsykepleiere som kan svare deg.

Politikk og programarbeid; KrF har svart; Organisasjonsarbeid. Håndbok for tillitsvalgte; Årsrapporter for fylker og lokallag; Organisasjonsarbeid.

RELATERTE BØKER