Smuglerskipet

Smuglerskipet - Elisabeth Hammer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
8,27 MB
FILNAVN
Smuglerskipet.pdf
ISBN
7366603279113

BESKRIVELSE

Maria overhører Sigrids planer om å kaste henne ut fra Svaneberg gods. Og kunne det være noe i påstandene om at faren var alvorlig syk? Maria prøver å fortrenge følelsene hun har fått for Philip Landegaard. Det går rykter om at han er forlovet, og hun gruer seg til søsterens bryllup i tilfelle han vil dukke opp. Men idet hun finner Philips halskjede i sommerhuset og tar det på seg, er det som om det har en magisk kraft. "Da Maria løsnet spennene fra håret, husket hun at hun fortsatt hadde Landegaards smykke rundt halsen. Forsiktig løsnet hun det og la det i håndflaten. Sølvet glinset da hun beveget på det, og det prikket i huden. Igjen fikk hun en følelse av at smykket vibrerte, som om det hadde hjerteslag."

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202366414 Kjøp 'Smuglerskipet' av Elisabeth Hammer fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202364199 Smuglerskipet (Heftet) av forfatter Elisabeth Hammer.

Romantikk og miljøskildringer vil kanskje noen ha i tankene når de leser "mitt skip er lastet med folk og fe og …" - beretningen om fergemannen / fløttmannen, og dobbeltsideartikkelen "mitt skip er lastet med ferskfisk til middag" - den ... Kystvakten tok opp jakten på smuglerskipet. De sju smuglerne gjorde flere desperate forsøket på å komme seg unna.

RELATERTE BØKER