Tro seriøst

Tro seriøst - Tone Dalhaug | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Dalhaug
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
Tro seriøst.pdf
ISBN
8873399344834

BESKRIVELSE

Møt Hanna, Daniel, Roger, Charlotte og andre ungdommer som deler sin tro på Gud. Åpent og ærlig, om det fantastiske og det vanskelige. «Tro Seriøst er en nydelig bok der ungdommer deler tanker om - og erfaringer med Gud på en ærlig, direkte og ekte måte. Alle har sine liv å leve og sine valg å ta. Noen er tøffere enn andre, men Gud som far er den samme. Tone Dalhaug har laget en flott bok som tegner et bilde av en Gud som kan møte oss der vi er. Den er full av illustrasjoner og bilder, personlige hilsener og anbefalinger. Lettlest og nær. Boken passer både for dem som ikke kjenner til Gud og kristendommen, de som leter og lurer, og for dem som allerede tror. Den perfekte gaven til både konfirmanter og eldre ungdommer.» - Tidligere redaktør i Familie & Medier Linda Askeland P.S. Den kan med fordel også leses av voksne.

greie, ser det jo ut som de kristene folka er hjernevaska. Har dere tenkt på hvor overtroiske folk var på den tida da jesus levde?, hvis det er en jesus.

«Tro Seriøst er en nydelig bok der ungdommer deler tanker om - og erfaringer med Gud på en ærlig, direkte og ekte måte. Kjøp Tro seriøst fra Bokklubber Møt Hanna, Daniel, Roger, Charlotte og andre ungdommer som deler sin tro på Gud. Åpent og ærlig, om det fantastiske og det vanskelige.

RELATERTE BØKER