Voksne skaper vennskap

Voksne skaper vennskap En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,64 MB
FILNAVN
Voksne skaper vennskap.pdf
ISBN
9120018504804

BESKRIVELSE

Skal voksne blande seg opp i barns og unges vennskapsrelasjoner? Kan de gjøre noe med dem, eller bør de holde seg langt unna i respekt for barns og unges integritet? Lek og vennskap er selve livets skole. Gjennom vennskap erfarer barn å høre til et fellesskap utenfor familien. Her foregår grunnleggende læring av samspil, selvhevdelse og omtanke, barnet får lære "hvem er jeg sammen med andre". Denne boken har sitt utgangspunkt i Manifest mot mobbing 2012. Boken er en artikkelsamling med ulike bidragsytere som tar for seg ulike perspektiver på det forebyggende arbeidet i skolen.

Skal sette agenda. Voksne skaper vennskap. I forbindelse med uka: Voksne skaper vennskap, laget elevene motto og slagord mot mobbing og for vennskap.

Snakk hyggjeleg heime! Foreldre er dei viktigste rollemodellane barn har. Voksne skaper vennskap sammen 4: Skap en kultur hvor det er mulig å snakke åpent om utfordringer! Noen barn trenger at vi voksne er ekstra kloke. Barn som strever med for eksempel adferd trenger at de voksne rundt kollektivt kan hjelpe de andre barna til å forstå.

RELATERTE BØKER