Gud er fargeblind

Gud er fargeblind - Wilson Goeda | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wilson Goeda
DIMENSJON
7,67 MB
FILNAVN
Gud er fargeblind.pdf
ISBN
1887571721476

BESKRIVELSE

Dette er beretningen om Wilson Goeda - en beretning om forsoning etter apartheid. Goeda ble født inn i Sør-Afrikas grusomme apartheidsystem, men i stedet for å la hat og bitterhet fylle sjelen, valgte han å tilgi de som hadde undertrykket ham. Dette er en sterk personlig historie om hvordan Gud griper inn når det ser aller mørkest ut. Goeda er i dag leder for UiO Sør-Afrika.

Fargeblindhet kalles også dyskromasi ( av dys = dår-lig / sykelig, kromatikk = fargelære) eller dyskromatopsi. Det innebærer at man ikke klarer å skille godt mellom farger.

Som sådan, vil en berørt person ha vanskeligheter med å se bestemte farger, avhengig Den vanligste formen for fargeblindhet er varianten hvor man er blind for rød-grønn, men det finnes også sjeldnere fargekombinasjoner som mennesker ikke kan se, for eksempel gul-blå. Aller sjeldnest og nesten aldri sett, er formen hvor man er fullstendig fargeblind.

RELATERTE BØKER