Hedevig Anker

Hedevig Anker En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,98 MB
FILNAVN
Hedevig Anker.pdf
ISBN
3926594788086

BESKRIVELSE

Hedevig Anker er kjent for sine poetiske og abstraherte gjengivelser av tomme og forlatte rom i både private hjem og offentlige museer. Bildene befinner seg i grenselandet mellom maleri og fotografi, og fremstår som meditasjoner over erfart arkitektur. Som en rød tråd gjennom Ankers karrière løper en genuin interesse for hva det analoge fotografi kan være, både formalt og materielt. Boken gir et overblikk over Hedevig Ankers kunstnerskap helt frem til hennes siste abstrakte fotografier. Essays av Janeke Meyer Utne og Arve Rød .Boken utgis i samarbeide med Lillehammer Kunstmuseum.

Jeg likte rommene. De var nesten litt labyrintaktige.

Jess Anker (1808-64), proprietær Stensby i Eidsvoll Kontaktinformasjon for Hedevig Anker, telefonnummer, adresse og mer kontaktinformasjon. Fotokunstnernen Hedevig Anker gir en visuell fortolkning av rommene … LES MER som tilhørte fru Hedevig Anker. Gjennom hennes fotografi av dørene i Eidsvollsbygningen blir vi konfrontert med en sanselig historiefortolkning som starter der skriftlige kilder kommer til kort.

RELATERTE BØKER