Høyt skattet

Høyt skattet En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,13 MB
FILNAVN
Høyt skattet.pdf
ISBN
1505287594454

BESKRIVELSE

Universitetsforlaget er stolte av å presentere et flott festskrift til Frederik Zimmer på hans 70-årsdag den 28.3.2014. Professor dr.juris Frederik Zimmer har i mer enn 40 år forsket, skrevet bøker og artikler, forelest og veiledet i skatte- og avgiftsrett i Norge og i utlandet. Det norske skatterettsmiljøet har mye å takke ham for, og Frederik Zimmer har også brakt norsk skatteforskning ut i verden. Artiklene i dette festskriftet er viet hans arbeidsfelt. Festskriftet har 32 bidragsytere fra inn- og utland og er redigert av advokat dr.juris Bettina Banoun, professor dr.juris Ole Gjems-Onstad og advokat dr.juris Arvid Aage Skaar. Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

Nå jobber han med en ny lørdagsserie, samtidig som han skriver julekalender, ... I tillegg har noen fiskere har fått registrert for høy inntekt og for høyt skattetrekk. Her jobber Skatteetaten med å rette opp feilen og produsere nye skattekort.

Som et alternativ til fortløpende innbetalinger, kan du holde saldoen på skattetrekkskontoen så høy at den til enhver tid dekker løpende trekkansvar, feks. ved at du setter inn et a-kontobeløp. Kjøp 'Høyt skattet, festskrift til Frederik Zimmer på 70-årsdagen 28.

RELATERTE BØKER