Kors, krystall og halvmåne

Kors, krystall og halvmåne - Ola Skuterud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Skuterud
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Kors, krystall og halvmåne.pdf
ISBN
9582467998291

BESKRIVELSE

Ola Skuterud var banksjefen som gikk fra å tjene penger på krig til å dra ut i felten for å hjelpe mennesker i verdens verste konfliktområder. Etter ni døgn i fangenskap i Mogadishu ville Skuterud tilbake til Somalia og snakke med gisseltakerne. Etter kort tid i Midtøsten måtte Røde Kors-mannen Skuterud endre sitt syn på konflikten mellom Israel og det palestinske folk. Nå har han skrevet bok om sine opplevelser. "Kors, krystall og halvmåne" er en bok om krig og fornedrelse, håp og tro, men også et innspill i debatten om Røde Kors og nøytralitet. Hvor store overgrep skal en bistandsarbeider se før han protesterer?En stillfarende, varm, nær og rystende beretning om å redde liv på den okkuperte Vestbredden av Jordanelven. Måtte boken bli å finne under så mange juletrær som mulig i år hos Israels venner i Norge".Lars Sigurd Sunnanå

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Norges Røde Kors er en av de eldste nasjonale foreningene i Røde Kors, og ble stiftet 4. november 1865.

Smykket har ett skinnende anheng forestillende en halvmåne og en stjerne dekorert med hvite, glitrende strass. Halskjedet er justerbart og kan være mellom 50-55 cm langt.

RELATERTE BØKER