Mine første arabiske ord

Mine første arabiske ord Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,9 MB
FILNAVN
Mine første arabiske ord.pdf
ISBN
7419381348349

BESKRIVELSE

Lær et nytt språk sammen med barnet ditt! Mine første arabiske ord tar dere med på en billedboktur gjennom dagen - fra dere står opp om morgenen, går på skolen, i bursdagsselskap, en tur på stranden, til sengetid. Dere kan også leke "riktig ord til riktig bilde", telle marihøner og lære enkle ord om været og om tiden. Denne boken er et ideelt første møte med det arabiske språket.

Hensikten er å gi foreldre og andre nærpersoner til barnet et materiale å starte med for oppbygging av grafisk kommunikasjon. Sider i kategorien «Arabiske ord og uttrykk» Under vises 51 av totalt 51 sider som befinner seg i denne kategorien. Mine første norske ord består av en CD som inneholder 22 PowerPoint-presentasjoner med fargebilder av til sammen 200 ulike substantiv. Presentasjonene gjennomgår ulike setningsstrukturer og grammatiske forhold og legger opp til at elevene i størst mulig grad er muntlig aktive.

Dere kan også leke "riktig ord til riktig bilde", telle marihøner og lære enkle ord … Lær et nytt språk sammen med barnet ditt! Mine første arabiske ord tar dere med på en billedboktur gjennom dagen - fra dere står opp om morgenen, går på skolen, i bursdagsselskap, en tur på stranden, til sengetid. Dere kan også leke riktig ord til riktig bilde, telle marihøner og lære enkle ord om været og om tiden.

RELATERTE BØKER