Ondskapens sæd

Ondskapens sæd - Geir Asbjørn Molland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Asbjørn Molland
DIMENSJON
10,4 MB
FILNAVN
Ondskapens sæd.pdf
ISBN
8611751062542

BESKRIVELSE

En flyktningepike kommer til Norge, og forsvinner i løpet av det første døgnet. Hvor ble hun av, og hva er det som har formet henne når hun dukker opp igjen som sexfiksert og moden kvinne noen år senere? Politietterforsker Bernhard Mohn har flere merkelige og rituelle drap å etterforske, og på ny krysses hans og Oscar Grevstads veier. Jeger og storbonde Oscar Grevstad får også nye utfordringer i livet når ektefellen Lisa blir alvorlig syk. Geir Asbjørn Molland (f. 1959) arbeider til daglig i kraftbransjen. Han er bosatt i Sunnhordland, er gift, har fire barn og tre barnebarn. I 2013 debuterte han med romanen Du skal få det du fortjener.

Først vil jeg si TUSEN TAKK til alle som har forhåndsbestilt bok. Det er godt å vite at dere snart har resultatet i hendene, og kan starte lesingen. Ondskapens sæd.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Ordet som «sæd» er oversatt fra, er zerah, som kort og godt betyr «sæd, avkom». Det er det samme ordet som brukes i 1 Mos 3,15: «Og jeg vil sette fiendskap mellom deg og kvinnen, mellom din ætt [ zerah ] og hennes ætt [ zerah ]» — dvs kvinnens etterkommere og Satans etterkommere. Det sies at penger ikke er alt her i verden, men noen av historiens største gniere har strukket strikken langt for å få mest mulig ut av hver minste lille krone.

RELATERTE BØKER