Syndens pris

Syndens pris - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
6,12 MB
FILNAVN
Syndens pris.pdf
ISBN
7720298090701

BESKRIVELSE

Oslo, våren 1353. I ensom angst ligger Ingebjørg i en klostercelle og føder sitt uekte, farløse barn - frukten av alle hennes lyster - og straffen for alle hennes synder.Nonneseters mektige abbedisse strammer grepet om den ulydige novisen hun har i sin vold. Ingebjørg frykter for sitt liv. I sin fortvilelse appellerer hun til den unge presten sira Jacob, som har et godt hjerte, men en svak sjel. Ingebjørg trenger hjelp til å bli kvitt onde fru Thora en gang for alle. Men i kulissene lurer en annen fiende ...

[Ingebjørg Olavsdatter] Forfatter: Frid Ingulstad Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2004 Lengde: 7 t 26 min Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Christin Borge.

I ensom angst ligger Ingebjørg i en klostercelle og føder sitt uekte, farløse barn - frukten av alle hennes lyster - og straffen for alle hennes synder. Nonneseters mektige abbedisse strammer grepet om den ulydige novisen hun har i sin vold. Syndens pris Frid Ingulstad.

RELATERTE BØKER