Barn av stormen 13

Barn av stormen 13 - Merete Lien | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lien
DIMENSJON
8,47 MB
FILNAVN
Barn av stormen 13.pdf
ISBN
5069427658782

BESKRIVELSE

Jacobs testamente gir Agnete bekymringer, både fordi Edvard vet om det og på grunn av betingelsene. Bolettes dagbok blir funnet bortgjemt på et loft, og Agnete oppdager en helt ny versjon av den gamle historien som har formet hennes liv - og som vil forme Synnes. Sophie føder en arving til Øitangen, men tar samtidig valg som får dramatiske konsekvenser - også for Agnete. Det skjer dødsfall i Falchenberg-slekten. Begravelsen er hastig og hemmeligholdt, og setter fart i folkesnakket.Barn av stormen tar deg med til Jomfruland fra slutten av 1700-tallet, der du kan følge losdatteren Agnetes hverdag i et vakkert, men værhardt landskap.

Vær den første til å kommentere ... Den drives av meg, Nina Sandberg.

Publikum og lokale talenter i alle aldre får komme på workshops og konserter mellom 8.-22. juli! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Barokkanerne i Stormen Start onsdag 8.

RELATERTE BØKER