Bibel for barn

Bibel for barn - Karin Karlberg, Inga Wernolf, Lisa Östh | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Karlberg, Inga Wernolf, Lisa Östh
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Bibel for barn.pdf
ISBN
3657962377968

BESKRIVELSE

Forlagets omtale:En innholdsrik barnebibel med 164 kjente fortellinger fra hele Bibelen. Teksten er bearbeidet for barn, men ligger nær opp til teksten i Bibel 2011. Oversatt fra svensk av Oskar Stein Bjørlykke. Illustrert av Ulf Löfgren. Passer for barn fra 4 til 10 år. Utgitt i et samarbeid mellom IKO-Forlaget og Verbum/Bibelselskapet. Bibel for barn finnes også på nynorsk og i nordsamisk utgave.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets En innholdsrik barnebibel med 164 kjente fortellinger fra hele Bibelen. Teksten er bearbeidet for barn, men ligger nær opp til teksten i Bibel 2011. Små barn er ikke så opptatt av å være større eller mer betydningsfulle enn andre.

Passer for barn fra 4 til 10 år. Utgitt i et samarbeid mellom IKO-Forlaget og Verbum/Bibelselskapet.

RELATERTE BØKER