En bit av mitt hjerte

En bit av mitt hjerte - Peter Robinson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Robinson
DIMENSJON
7,37 MB
FILNAVN
En bit av mitt hjerte.pdf
ISBN
4805804199658

BESKRIVELSE

Sommeren 1969. Led Zeppelin og andre av tidens storheter spiller på en festival i Yorkshire. Under oppryddingen dagen etter finner arrangørene en myrdet pike i en sovepose på festivalområdet. En grym konstatering av at gårsdagen ikke kun var viet fred og kjærlighet. Fire tiår senere. Førstebetjent Alan Banks blir kalt fra et stillferdig middagsselskap og til et blodig åsted. En ukjent person har blitt myrdet i en avsidesliggende landsby. Saken viser seg å være ytterst kompleks, og bringer Banks bakover i tid og til en sak fra 1969, som alle trodde var løst for lengst... "...en meget velskrevet og spennende bok, en herlig engelsk krim av det litt gammeldagse slaget, med fyr på peisen på puben, god mat og vakre landskap." Terningkast 5 - Ingvar Ambjørnsen, VG

En bit av mitt hjerte Forfatter: Peter Robinson Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2012 Lengde: 17 t.

Fin dag til alle mann, legg igjen en bit av hjertet ditt Klemmer i fleng - En bit av hjertet — Det kan være godt å holde tankene opptatt med trivialiteter. Påminnelsene vil komme med ujevne mellomrom.

RELATERTE BØKER