Endelig trygg

Endelig trygg - Liv Mørland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Mørland
DIMENSJON
10,75 MB
FILNAVN
Endelig trygg.pdf
ISBN
8397643729995

BESKRIVELSE

Hva skjer med familier på flukt om kirken ikke lenger får lov å beskytte dem? Regjeringens forslag om å avskaffe ordningen med kirkeasyl har fått debattene til å koke. For familien Mujaj ble Elverhøy kirke i Tromsø redningen da de i 1993 kom som flyktninger til Norge fra Kosovo. Dette er den gripende fortellingen om en familie som ble møtt med åpne armer av den lokale kirken, og som fikk sitt liv radikalt forandret som Norges aller første kirkeasylanter. Forfatteren har vært tett på familien, og dette er deres historie.

Nå kan også alle som bor i området slippe togfløytingen til alle døgnets tider. Mats Trygg er født og oppvokst på Manglerud, og sammen med tvillingbror Marius startet de karrieren på hockeyskolen i Manglerudhallen. Siste gang han dro på seg MS-drakta var i 98/99-sesongen, da som kaptein allerede som 23-åring.

Aldri mer bulker i hekken. Park 'n Place kan redde bilen din - eller garasjen? Vis mer.

RELATERTE BØKER