Fotballens gale verden

Fotballens gale verden - Simon Mugford, Iain Spragg, Adrian Clarke | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Mugford, Iain Spragg, Adrian Clarke
DIMENSJON
5,20 MB
FILNAVN
Fotballens gale verden.pdf
ISBN
4572852837847

BESKRIVELSE

De 90 minuttene en fotballkamp varer kan by på intenst drama, vidunderlige mål og fantastiske redninger, men det er ikke alltid alt går som planlagt! I fotballens gale verden får du treffe de største klovnene, le av målvakt tabber, rive deg i håret over katastrofale tilbakespill og masse annet.

jur., Universitetet i Bergen, 1990 Foretaksøkonom NHH, Norges Handelshøyskole, 1985 Fotballens historie begynner i Storbritannia på midten av 1800-tallet hvis vi tenker på fotball slik vi kjenner det i dag. Da startet arbeidet med å samordne reglene for en rekke fotballignende spill som ble spilt på forskjellige privatskoler rundt om i England, et arbeid som førte til opprettelsen av The Football Association (FA) i 1863.

Whiteboard tavle kan brukes både vertikalt og i horisontalt. Leveres med monteringsskruer, plugger og magneter.

RELATERTE BØKER