Fugl i bur

Fugl i bur - Elisabeth Hammer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
Fugl i bur.pdf
ISBN
2296006383972

BESKRIVELSE

På middag hos grosserer Ludvigsen, introduseres Adeline for både gule sangfugler og grossererens ukjente datter. - Han er slu, svarte frøken Ludvigsen heftig. - Vet De at han planla drapet i lang tid? Drapet? Adeline grøsset. - Unnskyld, men hvem snakker vi om? spurte hun forsiktig. Frøken Ludvigsen så forundret på henne. - En morder, sa hun lavt. - En iskald drapsmann som vi begge kjenner. Jeg snakker om herr Disen.

Ellers er speil, ringer og klatretårn morsomme leker å ha i buret. Papir og bunnsand Selvfølgelig er det ikke verre for en fugl å være i bur enn en hamster eller en kanin.

I tillegg bør fuglen har et lite badekar, dette bør være godt festet i buret eller være av en tung kvalitet hvis det står i bunnen av buret. Ellers er speil, ringer og klatretårn morsomme leker å ha i buret.

RELATERTE BØKER