I kjetterens fotspor

I kjetterens fotspor - Susana Fortes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susana Fortes
DIMENSJON
9,11 MB
FILNAVN
I kjetterens fotspor.pdf
ISBN
1374209668537

BESKRIVELSE

En ung jente er blitt brutalt drept i katedralen i Santiago de Compostela - et av verdens aller helligste steder. Offeret blir identifisert som den flinke studenten og miljøaktivisten Patricia Pálmer. Laura Márquez, en ivrig journalist, får endelig muligheten til å skrive om noe spennende: Et gammelt manuskript er stjålet fra universitetsbiblioteket i Santiago. Selveste erkebiskopen utsteder en appell for å få den gamle kodeksen tilbake. Laura ser sin store sjanse som journalist, og lar seg ikke stoppe av noe. Da hun finner ut at Patricia Pálmer var den siste som lånte det stjålne manuskriptet, starter hun sin egen etterforskning, og ligger hele tiden et skritt foran politiet. Men hun skal snart oppdage at hun har å gjøre med desperate mennesker som vil skjule sannheten for enhver pris. "Plottet er smart, uten noen løse tråder. I tillegg har forfatteren en overflod av historisk kunnskap om religiøst kjetteri i Galicia. De gode miljøbeskrivelsene gjør historien enda mer troverdig. Og som alle gode krimfortellinger er den alt annet enn overflatisk." El Pais

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken I kjetterens fotspor av Susana Fortes (ISBN 9788280876799) hos Adlibris.com.

De to unge antifascistene møtes i Paris i 1935, og sammen reiser de til Spania for å dokumentere borgerkrigen der. Kjøp Bøker og magasiner forte på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Bøker og magasiner forte i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. I revens fotspor? Ylvis når nye høyder i USA, mens andre norske pop­­artister har slitt med å slå gjennom i utlandet i årevis.

RELATERTE BØKER