Jakten på entreprenören : kan Joseph A. Schumpeters teori benyttes til å id

Jakten på entreprenören : kan Joseph A. Schumpeters teori benyttes til å id - Jan-U Sandal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-U Sandal
DIMENSJON
11,49 MB
FILNAVN
Jakten på entreprenören : kan Joseph A. Schumpeters teori benyttes til å id.pdf
ISBN
6484896380357

BESKRIVELSE

Joseph A. Schumpeters teori om ekonomiens utvikling har tradisjonelt blitt benyttet i et makroøkonomisk perspektiv for å forklare tilvekst gjennom store svermer av innovasjoner i samband med sykliske svingninger i økonomien. Den tiltagende økonomiske avkastning tiltrekker seg stadig flere adaptatører som forårsaker en gjentakende storm av kreativ destruksjon. I Schumpeters teori finnes alltid mulighetene for innovasjon latent i markedet og det kreves derfor ingen endringer av forutsetningene i den omkringliggende verden for at de «nye kombinasjoner» skal finne sted. Det er entreprenørens innovative handlinger på mikronivå, sprunget ut av det enkelte individs egne forutsetninger og skaperkraft, som under spesielle situasjoner foranlediger en stor sverm av etterfølgere og som i sin tur kan påvirke de sykliske konjunktursvingninger. Denne avhandling, som er en analyse av entreprenøren på mikronivå, kompletterer forståelsen av entreprenøren som en sosial endringsagent i analysen av den ekonomiske utvikling på makronivå. Målet for avhandlingen er å jakte på, dvs. å lete seg frem til næringsdrivende i vår tid som hevder at de er nyskapende og foreta en kvalitativ undersøkelse og analyse av deres kvaliteter, handlinger

Århundre? av Jan-U Sandal. Syftet med avhandlingen är att identifiera näringsidkare som själva hävdar att de är nyskapande, och att analysera deras handlingar. Jakten på entreprenören : kan Joseph A.

Bok Kan skolen forbedres? Asbjørn Birkemo pdf. Bok Kantslag Dorthe Nors pdf.

RELATERTE BØKER