Komponering i klasserommet

Komponering i klasserommet - Vidar Andersen, Magne Espeland, Brit Aalberg Husebø, Per Kristian Husebø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vidar Andersen, Magne Espeland, Brit Aalberg Husebø, Per Kristian Husebø
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Komponering i klasserommet.pdf
ISBN
6562285022868

BESKRIVELSE

Komponering i klasserommet en praktisk metodikk gir en rekke konkrete anvisninger og forslag til hvordan en kan arbeide med komponering i klasserommet. Oppgavetypene er mange og varierte og omfatter komponeringsaktiviteter bl.a. knyttet til: tekster, musikalske former, dans og arbeid på datamaskin. Boka setter komponering som musikkpedagogisk arbeidsområde inn i en læringsteoretisk og skolehistorisk sammenheng. Magne Espeland er redaktør for Musikk i bruk-serien. Han ledet arbeidet med den nye læreplanen i musikk (L-97). Teamet består ellers av Vidar Andersen, Brit Aalberg Husebø og Per Kr. Husebø. Alle arbeider i musikkseksjonen ved Høgskolen i Stord/Haugesund der de gjennom en årrekke har samarbeidet med grunnskolelærere om utviklingsprosjekter og klasseromsforskning. Dette musikkpedagogiske miljøet, som består av faglærere og grunnskolelærere, har bl.a. gjennomført prosjekter som «Musikk i klasselærerutdanningen», «Musikk i bruk-prosjektet» og «Det skapende mennesket og kunstfagene».

knyttet til: tekster, musikalske former, dans og arbeid på datamaskin. Gratis materiell om komponering. La elevene komponere musikk! Skapia gir deg blant annet: Veslefrikkmetoden (for barn) og U-trykkmetoden (for ungdom) - en hjelp til å komme i gang, både for nybegynnere og for deg som har holdt på en stund.

knyttet til: tekster, musikalske former, dans og arbeid på datamaskin. En elev går ut på gangen, og får ikke se hva som foregår inne i klasserommet. Når eleven har gått ut på gangen, får seks tegnere komme frem til tavla og tegne en tegning hver.

RELATERTE BØKER