Mnem

Mnem - Simon Stranger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Stranger
DIMENSJON
11,61 MB
FILNAVN
Mnem.pdf
ISBN
7832239560087

BESKRIVELSE

Dette er historien om den fiktive byen Nem. En vanlig nordeuropeisk by med en uvanlig historie. Nem ble bygget på femtitallet som et forsøk på å skape det perfekte samfunn. Men hva gikk galt? Romanen er selv bygget opp som en by. Hver gate har sitt eget kapittel, og hvert kapittel sine historier og skjebner. Her er mannen som mister hukommelsen, komponisten som forsøker å fange stillheten, og familien som selger alt de eier for en tulipanløk. Samtidig fortelles historien om Peter, en forfatter som kommer til Nem og gradvis avdekker hendelsene ingen lenger ønsker å huske. Mnem er en storslått og ambisiøs fortelling om hukommelse og glemsel, om en drøm som blir til et mareritt.Fra forfatteren av Leksikon om lys og mørke.

Mnem, roman Simon Stranger. Levering 2-6 dager .

Jeg kan ikke huske sist gang jeg leste en så mangslungen, leseverdig og sjenerøs roman. Sist gang jeg leste noe så vakkert, morsomt og variert som i denne boken, for her For å begynne med slutten først så har herr Stranger avsluttet boken med forslag til anmeldelse. Simon Stranger (født 11.

RELATERTE BØKER