Nordover

Nordover - Brita Pollan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brita Pollan
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
Nordover.pdf
ISBN
3897132063436

BESKRIVELSE

Ord leter etter språk for det umulige som er hendt - beskriver utgangspunktet for hvordan denne teksten ble til. En bror dør, og verden uten ham krever en ny forståelse. Naturopplevelser, historier om forfedre som er døde og besøk på steder hvor slekten har røtter, blir en vei til akseptasjon av døden. Brita Pollan (f.1939) har tidligere utgitt to skjønnlitterære bøker: I bil.det (1971) og Klara ( 1980). Hun har dessuten forfattet og redigert flere fagbøker: Samiske sjamaner, religion og helbredelse (1993), Samiske beretninger (1997), Peer Gynt og Carl Gustav Jung. Med sjelen som følgesvenn (1998), Sym.bolene og det ubevisste (2000), Myter (2002), Jesusbarnet og andre hellige barn (2002), Ritualer for menns ærefulle død. Selvoffer og livsmening (2003) og For Djevelen er alt mulig. Kristne historier om samene (2007). Hun er utdannet lærer og religionshistoriker.

Malangen ble til rundt år 1400 regnet for grensen mellom Hålogaland og Finnmork. Her ser du en oversikt over når Hurtigruten er i havn. Ruteendringer og annen viktig informasjon legges også ut her fortløpende. Personvern og cookies.

Det var ikke rom for andre tanker enn det daglige brødet. De tok seg nordover fra Fron til Hegra, en strekning på vel 30 mil. Definisjon av nordover i Online Dictionary.

RELATERTE BØKER