Norsk jihad

Norsk jihad - Lars Akerhaug | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Akerhaug
DIMENSJON
7,76 MB
FILNAVN
Norsk jihad.pdf
ISBN
9402422732757

BESKRIVELSE

Norge har fått sine første hellige krigere. Hvem er de? Hvor ble hatets frø sådd?Unge muslimer i Norge bygger radikale nettverk. Osama bin Laden og mullah Krekar er forbildene. I skyggen av terrorangrepet 22. juli vokser en ny trussel frem. I de radikale miljøene dyrkes døden og flere av medlemmene reiser for å kjempe hellig krig. Hatet retter seg også mot Norge, mot norske grunnverdier som demokratiet. Hvorfor hater de oss? Hva vil de?Lars Akerhaug tar leseren med på en reise fra Norge til Midtøsten, England og Somalia, for å forklare hvordan vi ble et mål for nye terrornettverk.

En som engasjerer seg i jihad kalles en mujahid , flertall mujahedin . Jihadist, en person (muslim) som forfekter eller praktiserer jihad i sin mest ekstreme og voldelige form; tilhenger av jihadisme. Jihadister er av den oppfatning at en islamsk stat og en islamistisk politisk og religiøs autoritet skal etableres gjennom væpnet kamp innenfor eller også på tvers av eksisterende statsgrenser.

Retningen omtales derfor av og til som salafistisk jihadisme. Norsk jihad muslimske ekstremister blant oss. Lars Akerhaug.

RELATERTE BØKER