Oppreist fra døden

Oppreist fra døden - C. W. Crandall | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C. W. Crandall
DIMENSJON
12,34 MB
FILNAVN
Oppreist fra døden.pdf
ISBN
2402235294433

BESKRIVELSE

Tilbake til livet Den 20. oktober 2006 fikk en middelaldrende mekaniker et voldsomt hjerteinfarkt. Førti minutter senere var han erklært død. Hjertespesialist Chauncey Crandall fylte ut dødsattesten og skulle til å forlate rommet. «Plutselig følte jeg at Gud ville at jeg skulle snu meg og be for mannen», forklarer han. Doktor Crandall ba for ham. Så ga han instruks om at mannen mot alle odds skulle få et siste støt med hjertestarteren. Jeff Markin våknet mirakuløst til live og lever i beste velgående i dag. Hvordan kan det ha seg at en Yale-utdannet kardiolog med en praksis i Palm Beach og noen av de mektigste og rikeste menneskene i det amerikanske samfunnet som pasienter, begynte å tro på helbredelse? Svaret finner du i fortellingen om den åndelige reisen som forvandlet livet til Chauncey Crandall. Dr.med. Chancey Crandall IV lengter etter alt Gud har å tilby, og Gud har gjorte utallige mirakler gjennom tjenesten hans. Crandall er gift med Deborah, og han foreleser og forkynner både nasjonalt og internasjonalt.

C.W. Crandall Published on May 13, 2016 Tilbake til livet Den 20.

Men Paulus' anvendelse av Ho 13:14 viser at denne profetien pekte fram til den tiden da de døde skulle få livet tilbake og graven (Sjeol, eller Hades) skulle bli gjort maktesløs. Paulus sier videre: «Men nå er Kristus blitt oppreist fra de døde.» Og hva mer er, han er «førstegrøden av dem som har sovnet inn i døden». (1.

RELATERTE BØKER