Snehvit og de syv dvergene

Snehvit og de syv dvergene Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Snehvit og de syv dvergene.pdf
ISBN
8321930284532

BESKRIVELSE

Det klassiske Disney-eventyret gjenfortalt i en mer kortfattet utgave for yngre lesere. Snehvit må flykte fra den onde dronningen, som hater henne fordi stedatteren truer hennes posisjon som den vakreste i landet. Utmattet finner hun trygghet og omsorg hos sju små dverger som bor i en hytte langt inni skogen. Men da stemoren får snusen i at hun fortsatt lever, er Snehvit i livsfare. Kan den vakre prinsen finne henne før det er for seint?

Fortellingen er basert på Disneys animasjonsfilm «Snehvit og de syv dvergene». Boka har et lentikulært 3D-bilde på omslaget. "Snehvit og de sju dvergene" "Vesle Laban spøkelse" Vis flere episoder "Snehvit og de sju dvergene" Tilbake til episodelisten Eventyrstund "Snehvit og de sju dvergene" Snøhvit og de syv dvergene - Trailer 1937.

Loading ... hovedsaklig fra samlingene til Asbjørnsen og Moe, ...

RELATERTE BØKER