Sydover

Sydover - Bjørn Ousland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Ousland
DIMENSJON
6,52 MB
FILNAVN
Sydover.pdf
ISBN
1508943876345

BESKRIVELSE

1. juni 1910 legger to skip ut på hver sin ferd. Kappløpet mot sydpolen var en høydramatisk thriller hvor naturkreftene satte menn, hunder og teknologi på prøve. Vi følger Robert Scott og Roald Amundsens ekspedisjoner parallelt og får gjennom illustrasjoner tekst innblikk i hvordan de tenkte og hva som foregikk. Scotts og hans ekspedisjonsmedlemmers død er gripende og på samme tid rørende. Og Amundsens triumf har blitt stående som en av Norges største øyeblikk.

Han er utdannet tegneserieskaper fra USA og har mottatt flere priser for sine tegneserier og barnebokillustrasjoner. Sydover er hans andre bok i serien om polarhelter.

Følgere 5. Vi som har bestilt ferie sydover til vår/sommer. Motsatt går Kanaristrømmen sydover langs SV- Europa og NV-Afrika.

RELATERTE BØKER