Trollmannen fra Oz

Trollmannen fra Oz - L. Frank Baum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
L. Frank Baum
DIMENSJON
7,26 MB
FILNAVN
Trollmannen fra Oz.pdf
ISBN
4219427627229

BESKRIVELSE

Trollmannen fra Oz er en fantastisk fortelling som handler om mot, kjærlighet, visdom og det å tro på seg selv og foreligger nå i en ny oversettelse på norsk. Dorothy reiser sammen med et fugleskremsel som ønsker seg en hjerne, en blikktømmerhogger som fortvilt leter etter et nytt hjerte, og en løve som er fryktelig redd, og som skulle ønske at han var modigere. Boken leses fortsatt av unge og gamle over hele verden og er en av de mest kjente og elskede barnefortellingene vi har. Historien har også blitt filmatisert og dramatisert flere ganger.

Den første i Norge, i Folketeateret i 1965, var også Wenche Myhres teaterdebut. Vi fant 94 synonymer til TROLLMANN. trollmann består av 2 vokaler og 7 konsonanter.

Lei for 39 kr Kjøp for 99 kr. Vi bøyer oss i støvet.

RELATERTE BØKER