Alkoholloven med kommentarer

Alkoholloven med kommentarer - Christian J. Aubert | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian J. Aubert
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
Alkoholloven med kommentarer.pdf
ISBN
3705521225090

BESKRIVELSE

Boken gi en praktisk innføring i alkoholloven og hvordan den praktiseres. Den vil derfor være nyttig i undervisningsøyemed og for advokater, kommuner, og for alle som har, eller ønsker å få, rett til å drive salg eller skjenking av alkohol. De enkelte bestemmelsene i loven gjengis og kommenteres, alle gjeldende forskrifter er med, likeledes kontrollskjemaer som er i bruk. Boken gir også i tabells form en oversikt over alkoholkonsumet i Norge.

27 om omsetning av alkoholholdig drikk mv § 1-5, § 1-7c, § 1-8, § 1-9, § 1-10, § 1-14, § 3-8, § 4-6,... Kommunen har ansvar for kontroll med utøvelsen av kommunal bevilling til skjenking av alkoholholdig drikk, salg av alkoholholdig drikk i gruppe 1 og statlig bevilling etter alkoholloven § 5-3 første ledd, herunder for kontroll med føring av internkontroll etter kapittel 8 i forskriften her. Del paragraf Målet med alkoholloven er å begrense de samfunnsmessige og individuelle skader som alkoholbruk kan føre til.

Innførsel og utførsel Kapittel 3. Salg av alkoholholdige drikker Kapittel 3A.

RELATERTE BØKER