Bli det du ber

Bli det du ber - Shane Claiborne, Jonathan Wilson-Hartgrove | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shane Claiborne, Jonathan Wilson-Hartgrove
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Bli det du ber.pdf
ISBN
7935263653915

BESKRIVELSE

Bønn og handling, åndelighet og kampen for sosial rettferdighet - hvordan henger disse tingene sammen? Dette er spørsmål som Shane Claiborne og Johnathan Wilson-Hartgrove undersøker med utgangspunkt i tre sentrale bønner i Det nye testamentet. "Gud hører bønn. Men hører vi selv våre bønner? Shane og Jonathan hjelper oss å lytte til det vi faktisk ber om når vi ber slik Jesus ba. Og samtidig legge øret til virkeligheten her og nå. Sånt blir det liv av! Denne boka er en brann. Du risikerer å bli tent." Knut Grønvik, Korsveiprest og forfatter

Vi må alle forberede oss på at vi må leve mest mulig normalt ... "Bli det du ber" er delt inn i tre deler. I hver del går forfatterne systematisk i gjennom en sentral bønn fra det Nye testamentet, henholdsvis Fader vår, Jesu bønn i Johannes 17 og Paulus sin bønn i Efeserbrevet.

Bok Bakeboka Sverre Sætre pdf. Bok Beiardalen pdf. Pris: 138 kr.

RELATERTE BØKER