Brødrene Bæsj og verdens mektigste hentesveis!

Brødrene Bæsj og verdens mektigste hentesveis! - Emma Therese Hansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emma Therese Hansen
DIMENSJON
5,56 MB
FILNAVN
Brødrene Bæsj og verdens mektigste hentesveis!.pdf
ISBN
9776866115325

BESKRIVELSE

- Psst! Hei, du. Ja, det er deg vi snakker til, lille fjert. Hva glor du på? Har du aldri sett tre dritkule kids som oss før eller? Hey, hey, hey, gjør deg klar for en dæsj av DE TRE BRØDRENE BÆSJ! Møt Billy, Bjartmar og Benny, tre brødre som må stå opp for hverandre når President Donald Promp kommer til byen og forfengelighet og snobberi tar makta i storpolitikken, i kunsten og blant folk (og bæsjer) flest. Et helnorskt stykke lettlestbok som er inspirert av internasjonale bestselgere som KAPTEIN SUPERTRUSE, GUTTA I TREHUSET og EN PINGLES DAGBOK. PS! Dritlett å lese!

En dritkul bok!Dette er historien o... Brødrene Bæsj og verdens mektigste hentesveis! (Figenschou) Dette er historien om de TRE BRØDRENE BÆSJ og verdens mektigste hentesveis. Møt Billy, Bjartmar og Benny, tre brødre som må stå opp for hverandre når President Donald Promp kommer til byen og forfengelighet og snobberi tar makta i storpolitikken, ... Kritiker og forfatter Linn T.

Hey, hey, hey, gjør deg klar for en dæsj av DE TRE BRØDRENE BÆSJ! Møt Billy, Bjartmar og Benny, tre brødre som må stå opp for hverandre når President Donald Promp kommer til byen og forfengelighet og snobberi tar makta i storpolitikken, i kunsten og blant folk ... Brødrene Bæsj og verdens mektigste hentesveis fekk eg tilbod om på mail frå Figenschou forlag, og eg sa straks ja. Det angrer eg ikkje på.

RELATERTE BØKER