Finansregnskapet

Finansregnskapet - Helge Pedersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Pedersen
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Finansregnskapet.pdf
ISBN
2793829111043

BESKRIVELSE

Denne oppgavesamlingen er laget til hovedboken Finansregnskapet. Del 1; med analyse av samme forfatter. Boken inneholder oppgaver med løsningsforslag til de enkelte kapitlene i læreboken. Oppgavesamlingen bør brukes sammen med teorispørsmålene i læreboken.Enkelte av regneoppgavene er tilrettelagt for løsning i Excel; disse oppgavene er lagt ved på diskett. For å kunne bruke oppgavene må du ha tilgang til en PC med Excel 5.0 eller nyere.Oppgavene og løsningene er i samsvar med regnskapsregler, regnskapsstandarder og skatteregler per 01.10.1999.

"Finansregnskapet - kort og godt" er en kompakt lærebok i finansregnskap, som går rett på sak, er kort og konsis, og gjør det lett å finne frem til kjernen av stoffet. NRS 3 definerer hendelser etter balansedagen som "hendelser, til gunst eller ugunst, som finner sted mellom balansedagen og tidspunkt for vedtak om fremleggelse av finansregnskapet", og at det finnes to typer hendelser etter balansedagen: Finansregnskap gir deg kunnskaper om finansregnskapet og føringen av dette. Emnet legger dessuten stor vekt på å vise sammenhengen mellom transaksjonene, og ikke minst hvordan transaksjonene påvirker resultatet og balansen. Driftsregnskap er den delen av en bedrifts regnskap som registrerer verdiomformingen og verdibevegelsen innen bedriften.

F.eks. eiere, aksjonærer og skattemyndighetene. Finansregnskap inkluderer både utarbeidelse og analyse av finansregnskap.

RELATERTE BØKER