Kanskje du burde snakke med noen

Kanskje du burde snakke med noen - Lori Gottlieb | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lori Gottlieb
DIMENSJON
9,69 MB
FILNAVN
Kanskje du burde snakke med noen.pdf
ISBN
1539281739974

BESKRIVELSE

Hva skjer når en terapeut opplever en livskrise? Hun går naturligvis i terapi. Med humor, klokskap og medfølelse tar Lori Gottlieb oss med inn i terapirommet, både som behandler og klient. Hennes eget liv og personlige kriser blir omdreiningspunktet for en rekke gripende pasienthistorier, som til sammen gir oss et unikt innblikk i hva det er å være menneske i dag.Vi møter blant annet en ung kvinne med en dødelig sykdom, en tilsynelatende vellykket Hollywood-produsent, en eldre dame med selvmordstanker og en seriemonogam Tinder- junkie i 20-årene. Gottlieb undersøker historiene de forteller og avdekker både egne og andres blindflekker mens hun sammen med klientene (og ikke minst leseren!) gradvis vinner innsikt i livets mest grunnleggende temaer: begjær og behov, skyld og tilgivelse, ensomhet og kjærlighet.En bok for alle som går i terapi, har gått i terapi, burde gå i terapi eller er det minste interesserte i psykologi.

Med utgangspunkt som psykoterapeut, men kanskje først og fremst som menneske, med innsikt i egne personlige kriser, åpner hun døren og innvier leseren i det som skjer i hennes eget og andres terapirom. Burde jeg snakke med noen? Still spørsmål Still spørsmål account_circle. Jente, 15 år.

Det å tilpasse språket til den man snakker med, kalles akkommodasjon, og er vel et grunnleggende sympatisk trekk. Enten du vil eller ei, snakker du annerledes til kjæresten din enn med sjefen din.

RELATERTE BØKER