Karsten må ha lapp

Karsten må ha lapp - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
12,45 MB
FILNAVN
Karsten må ha lapp.pdf
ISBN
4547286881042

BESKRIVELSE

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek.Karsten har vært hos øyelegen og må ha lapp over det ene øyet for å trene det opp. Det er ikke så veldig morsomt å ha lapp, men han får trøst av Løveungen og søsteren sin og så er det ganske gøy å leke sjørøver med en ekte lapp over øyet.De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres.

Karsten og ... Når Karsten og Petra leker sammen, da leker Løveungen og Frøken Kanin sammen, de også». Det er kjempegøy å ha kosedyr, men en gang var det veldig trist.

Informasjon. Karsten sitter nesten helt inntil tv-skjermen når han ser på tv.

RELATERTE BØKER