Kjærlighet til islam i troen på Jesus

Kjærlighet til islam i troen på Jesus - Paolo Dall'Oglio | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paolo Dall'Oglio
DIMENSJON
10,71 MB
FILNAVN
Kjærlighet til islam i troen på Jesus.pdf
ISBN
8054163147140

BESKRIVELSE

Forfatteren av denne boka, fader Paolo Dall'Oglio, ble kidnappet av ekstreme islamister i Raqqa i Syria i juli 2013. Hans skjebne er ennå uviss. Fader Paolo har ført en kamp på to fronter, mot både en brutal politistat og mot religiøs fanatisme, og for demokrati, menneskeverd, forsoning og religiøs sameksistens. Jesuittpateren har i løpet av 30 år i Syria gjenoppbygget et gammelt ørkenkloster - Deir Mar Musa al-Habashi - til en moderne økumenisk kommunitet, som er blitt et viktig senter for religionsmøte og -dialog. Fader Paolo er en av dem som fra et kristent ståsted har gått lengst inn i et møte med muslimsk tro og praksis, og identifikasjon med det muslimske samfunn han og klosteret er en del av. Mar Musa har vært et viktig møtested for mennesker fra mange land og med ulik tro og livssyn. Uansett hva fader Paolos skjebne måtte bli, vil denne boka være hans åndelige testamente, og ha stor aktualitet både for utviklingen i Syria og Midt-Østen, og for den hjemlige debatt om religionsmøte og religiøs sameksistens.

Han har aldri forkynt at han selv var Gud eller Guds sønn. Han ble mirakuløst født uten far, og utførte mange fantastiske mirakler med Guds tillatelse, slik tidligere profeter før ham også ... Pris: 210 kr.

Kilder forteller til Open Doors (Åpne Dører) at det er bølger av muslimer som kommer til tro på Jesus i Irak. IS vil bygge en stat som er en tro kopi av det første islamske samfunn, med de samme straffemetoder og ordninger.

RELATERTE BØKER