Livets mørke side

Livets mørke side - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
Livets mørke side.pdf
ISBN
8333694795960

BESKRIVELSE

Andrines familie er velsignet med tre friske småbarn, og Marna er nyforlovet. Det ser ut til at livet lysner etter mange vanskeligheter. Men skjebnen har helt andre planer og viser dem at livets mørke side aldri er langt unna.«Nei! Det kan ikke være sant!» utbrøt Isak opprørt. «Jeg tror ikke på det!» Han bøyde seg ned, dro den livløse kroppen mot land og lyttet på brystet hans. Men det var ikke antydning til liv. Jon Larsen var død.«Her finner man kjærlighet, makt/avmakt, mord og overgrep, og ikke minst hovedpersonens overnaturlige evner» Kari Høyholm, bokelsker

Ingen ting annet. Lys bok om livets mørke side. En blind sjåfør, en mislykket oversetter og en amorøs hund med det velklingende navnet Sammy Davis junior junior: Velkommen til suksessdebutanten Jonathan Safran Foers univers. Kjøp Livets mørke side fra Norske serier Andrines familie er velsignet med tre friske småbarn, og Marna er nyforlovet.

Denne artikkelen er over 19 år gammel. Bjarte Breiteig reiser seg, stiller seg ved mikrofonen. Kjøp Livets mørke side fra Cappelendamm Andrines familie er velsignet med tre friske småbarn, og Marna er nyforlovet.

RELATERTE BØKER