Materialsamling i børs- og verdipapirrett

Materialsamling i børs- og verdipapirrett Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,6 MB
FILNAVN
Materialsamling i børs- og verdipapirrett.pdf
ISBN
5316992531225

BESKRIVELSE

Materialsamling i børs- og verdipapirrett er et praktisk oppslagsverk for praktiserende advokater, konsernjurister i foretak med børsnoterte verdipapirer, offentlige ansatte jurister samt ansatte i verdipapirforetak og verdipapirfond. Vi håper imidlertid at også andre grupper har glede av boken, herunder revisorer, administrasjon og styremedlemmer i norske selskaper samt studenter. Regelverket på børs- og verdipapirrettens område er i stadig endring. Materialsamlingen, som er den syttende utgaven, samler de viktigste gjeldende lover, forskrifter og annet regelverk i to bøker på en oversiktlig og brukervennlig måte. Ajourførte engelske oversettelser av sentrale tekster er også inntatt. Materialsamling i børs- og verdipapirrett - Compliance inneholder de sentrale kilder for foretak under tilsyn, i første rekke verdipapirforetak, verdipapirfond og regulerte markeder. Materialsamlingen er à jour per 1. januar 2014.

Oslo Børs er verdensledende innen energi og shipping og har verdens største sjømatsmarkedsplass. Materialsamling i børs- og verdipapirrett kommer nå i ny utgave. Siden siste utgave har det skjedd en stor mengde endringer, og omfanget av tekster har økt kraftig, blant annet knyttet til implementeringen av MiFID II.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Materialsamling i børs- og verdipapirrett (ISBN 9788232104109) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER