Oslofolk

Oslofolk - Iffit Qureshi | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Iffit Qureshi
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
Oslofolk.pdf
ISBN
7572307108292

BESKRIVELSE

En unik hyllest til Oslo og menneskene som bor der. Inspirert av den verdensomspennende internettsuksessen Humans of New York, der folk deler hverdagsglimt og lar seg portrettere, har Iffit Qureshi gått rundt i Oslos gater og foretatt mer enn 1600 intervjuer. Hun har publisert bilder og intervjuer på Facebook-siden Humans of Oslo, til massiv respons. Bildene og historiene viser et felles engasjement for trygghet, medmenneskelighet og omsorg for byen og vi som bor i den, uavhengig av klasse, kulturell bakgrunn og religion. Med boka ønsker Qureshi å fokusere på kjærlighet, tilhørighet og det vi har felles, og på denne måten ta tak i folks fordommer. .

Utsiktspunktet på Grefsenkollen er ett av stedene som har vært populære. Her fra slutten av mars.

Alle bilder er tekne av Thor Hauknes. Oslofolk støtter en mer klimavennlig by; Elektrisk by Persontransport på strøm - før, nå og i framtida; Avfall - Et klimaproblem der Oslo kan ha løsningen; Slik ble Oslo Europeisk miljøhovedstad i 2019; Den grønne byen; Oslospeilet 2018 - nummer 2. Lindeberg som bosted - seks år med områdeløft Oslofolk er sunnest i landet.

RELATERTE BØKER