Samtalen i skolen

Samtalen i skolen lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Samtalen i skolen.pdf
ISBN
7568567287762

BESKRIVELSE

Samtalen i skolen tar for seg de ulike samtalene som føres i dagens skole, både den planlagte og formelle samtalen og den uformelle, ikke-planlagte samtalen mellom kolleger, mellom elevene og lærere og elever imellom. Boka er skrevet for lærere i grunnskolen og den videregående skolen. I tillegg er den aktuell for allmennlærer-studenter og studenter i pedagogikk. Forfatterne legger vekt på hvilke forutsetninger som må være tilstede for at samtalen skal bli en dialog og ikke bare en monolog. Samtalen i skolen inneholder følgende artikler:Per Arneberg: Dialog og dannelseAslaug Kristiansen: Tillit - hva betyr det for samtalenBirte Ravn: Samtale og maktLene Herholdt: Når rognen ikke blomstrer - om språk i og til forskjellige situasjoner Trude K Finseth: Dramakommunikasjon - mellom fiksjon og virkelighetAnne Lise Arnesen: Kommunikasjon - mer enn ordKirsten Limstrand og Ola Johan Sjøbakken: Elevsamtalen - i demokratiets ånd?Ingrid W. Berglyd: Hjem-skole samtalenSteinar Ekvik: Samtaler i skolen - i møte med sorgJan Harald Kjærre: Fra medarbeidersamtale til utviklingssamtaleBjørn Overland: Den kritiske samtalen - en utfordring for kollegietGeir Lahnstein: Kollegasamtalen - skolen uutnyttede ressursGunilla Granath: "Vi må snakke om det" - om gruppens potensialeLars Helle: Tvileren Thomas og effektiviteten - noen betraktninger om klassesamtalens vilkår i en målrettet skoleYngve Nordkvelle og Yvonne Fritze: Den digitale samtalen - utfordringer og dilemmaerBerit Aanderaa: Samtalen mellom profesjoner. Begrunnelser for og innspill til bedre dialog mellom profesjonene på oppvekstfeltetTore Frost: Samtalens etikk og filosofi

... Han har tidligere arbeidet i skolen som lærer og rådgiver og er mye brukt som foredragsholder.

Boka er skrevet for lærere i grunnskolen og den videregående skolen. Kjøp Samtalen i skolen fra Bokklubber 'Samtalen i skolen' tar for seg de ulike samtalene som føres i dagens skole, både den planlagte og formelle samtalen og den uformelle, ikke-planlagte samtalen mellom kolleger, mellom elevene og lærere og elever imellom. Samtalen i skolen tar for seg de ulike samtalene som føres i dagens skole, både den planlagte og formelle samtalen og den uformelle, ikke-planlagte samtalen mellom kolleger, mellom elevene og lærere og elever imellom. Boka er skrevet for lærere i grunnskolen og den videregående skolen.

RELATERTE BØKER