Snekker Andersen og julenissen

Snekker Andersen og julenissen - Alf Prøysen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Prøysen
DIMENSJON
5,78 MB
FILNAVN
Snekker Andersen og julenissen.pdf
ISBN
6041415011226

BESKRIVELSE

Juleklassikeren om Snekker Andersen som møtte Nissefar og dro på besøk for å skape jul hos nissefamilien.På julekvelden kolliderte snekker Andersen og julenissen med kjelkene sine, og på den måten ble de kjent med hverandre. De ble enige om at snekker Andersen skulle gå hjem til Nissemor og barna med presanger, og nissen skulle gå hjem til snekker Andersens familie. Og i denne boka kan du lese om hvordan det gikk.

De blir enige om at snekkeren skal gå hjem til Nissemor og barna med presanger - de ser jo julenissen hele året, og synes ... På julekvelden kolliderte snekker Andersen og julenissen med kjelkene sine, og på den måten ble de kjent med hverandre. De ble enige om at snekker Andersen skulle gå hjem til Nissemor og barna med presanger, og nissen skulle gå hjem til snekker Andersens familie.

Snekker Andersen elsker jula, men er ikke særlig flink til å være nisse. Kunne bare den ekte nissen kommet skulle det nok blitt jul. De nye fortellerelementene i Snekker Andersen og Julenissen har mange fellestrekk med George Seatons film fra 1947, og en tematikk som ofte går igjen i filmer som handler om nissen: betydningen av å tro.

RELATERTE BØKER