Tilfeldighetenes spill

Tilfeldighetenes spill - Alexandra Marinina | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexandra Marinina
DIMENSJON
12,82 MB
FILNAVN
Tilfeldighetenes spill.pdf
ISBN
5486572526877

BESKRIVELSE

Året er 1992, og i Moskva er det hetebølge. Etterforskerne i Moskva-politiet forsøker å løse en vanskelig sak: En fremgangsrik forsker og kriminolog blir funnet død i sin egen leilighet, og dødsfallet synes ikke tilfeldig. Analytiker Anastasia Kamenskaja finner ut at den avdøde forskeren satt inne med avslørende opplysninger som enkelte personer for enhver pris ville hindre fra offentlighetens lys. Dette er den første boken om Anastasia Kamenskaja.

Følg på Twitter . Siden den gangen da den første enarmede banditten ble lansert, har den vært fulgt av rykter.

Det hele startet med en prat da de var på 14-dagers ferie i Thailand i 2006. Tilfeldighetenes spill tilfeldigheten, vitenskapen og verden. Ivar Ekeland; Kjell Olaf Jensen (Oversetter) Ved bruk av blant annet Snorres kongesagaer diskuterer forfatteren sjansene for å lykkes i tilfeldighetens spill, og ved hjelp av litterære eksempler får leseren innblikk i emner som kaosteori, informatikk og partikkelfysikk.

RELATERTE BØKER