Yrkessjåfør

Yrkessjåfør - Jarl Ove Glein, Bernhard Hauge, Per Haukeberg, Ståle Lødemel, Tor Arild Malin, Einar Spurkeland, Leif Jørgen Ulvatne | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarl Ove Glein, Bernhard Hauge, Per Haukeberg, Ståle Lødemel, Tor Arild Malin, Einar Spurkeland, Leif Jørgen Ulvatne
DIMENSJON
12,61 MB
FILNAVN
Yrkessjåfør.pdf
ISBN
9621127305247

BESKRIVELSE

Yrkessjåfør. Person- og godstransport Denne boka er basert på Vegdirektoratets læreplan for yrkessjåførutdanningen og dekker hele pensum til grunnutdanningen av yrkessjåfører. Den er laget i nært samarbeid med transportbransjen og trafikkskoler. Boka er lettlest og har oppgaver i slutten av hvert kapittel, dessuten kilder og stikkordliste. Boka er skrevet av forfattere med solid bakgrunn fra person- og godstransport, og den inneholder: - Yrkessjåfør. Modul 1. - Yrkessjåfør. Modul 2. - Yrkessjåfør. Modul G3 og G4. Godstransporten. Vilkår og praksis - Yrkessjåfør. Modul P3 og P4. Persontransporten. Vilkår og praksis - Yrkessjåfør. Modul 5. Sikker atferd på vegen Fagbokforlaget har også et læreverk for etterutdanning av yrkessjåfører: - Yrkessjåfør. Modul 1 5. Etterutdanning. Person- og godstransport

Et moderne samfunn er helt avhengig av transport av personer og gods, og det kommer stadig økte kompetansekrav til yrkessjåføren. I studieåret 2020-2021 kan Lånekassen gi utdanningsstøtte til 140 t. grunnutdanning for persontransport (bussjåfør), godstransport (lastebil- og vogntogsjåfør), og førerkort klasse C/CE/D dersom det tas i sammenheng med grunnutdanningen. Forskrift om arbeidstid innenfor vegtransport.

Vi tilbyr alt av kurs for etterutdanning av yrkessjåfører. Ta kontakt med oss for et godt tilbud på [email protected] eller på telefon 9620 2222. Grunnutdanning yrkessjåfør gods modul 1 - 3 (140 timer) Vi tilbyr grunnutdanning yrkessjåfør godstransport modul 1 - 3 over 140 timer.

RELATERTE BØKER